Cookies og privatlivspolitik

Den nemme forklaring

Vi bruger kun vores egne cookies til vores indkøbs funktion, for at gøre det nemmere at betale med Dankort, og for at huske dit postnr.

Vi bruger ikke vores egne cookies til at spore dig eller lignende upassende opførsel.

Hvis ikke du kan acceptere cookies, så kan du desværre ikke benytte vores online bestillings formular.

Så bedes du venligst ringe eller sende en email i stedet for.

Google Analytics

Vores samarbejds partner Google Analytics sætter også cookies, når du bruger vores sites.

Dette sker for at måle trafik og opdage fejl samt finde bedre måder at optimere vores hjemmesider på, så du får en endnu bedre bruger oplevelse.

Annoncering via Google ADS

På nogle af vores hjemmesider sætter google ads partnere også cookies til brug for målrettet annoncering, så de bedre kan give dig de mest relevante oplysninger, og sende dig videre til andre dele af landet, hvor der findes nogen der kan hjælpe dig.

Facebook

OG NEJ, vi BRUGER IKKE facebook eller sender oplysninger videre til facebook, som andre hjemmesider gør i stor stil

Her er en typisk liste over Cookies

De 2 første er vores egne cookies, som identificerer med et uniktID til vores indkøbs funktion.

  • Key => Value
  • 12cd250a05f90f993a8881fba306954a => 1946f344b24d07264dffbb0093702d0f
  • 1946f344b24d07264dffbb0093702d0f => QVoxODNaQQ%3D%3D
  • IDE => AHWqTUn_bBBGW7VC0gePoCN2v8sogU7utzlHN
  • _ga => GA1.2.1101660898.1555072640
  • GA1.2.1101660898.1555072640 => 1
  • _gid => GA1.2.150076595.1555072640

Datatilsynet

Her er et link til www.datatilsynet.dk, hvor du kan læse om:


Cookie- og privatlivspolitik

Den juridiske forklaring

Denne skabelon til cookie og privatlivspolitik som følger nedenfor er hentet fra www.minecookies.org:

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se Vejledning om cookie håndtering ovenover:

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Vi henviser til denne liste som danskemedier.dk benytter:

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Dette er information som din browser sender til os.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Dette er informationer som du afgiver ved kunde henvendelser til os

  • De oplysninger vi gemmer er følgende: navn, adresse, postnr, by, mobil, email
  • Betalings oplysninger med kredit kort eller MP, håndteres af:
  • DIBS.dk

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: se nedenfor.

klager

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til:

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Finn Rosenkilde Rasmussen (at) HvepseEksperten.dk ApS
Finn Rosenkilde Rasmussen

Finn Rosenkilde Rasmussen

Kongens Vænge 79
3400 Hillerød
Denmark

HvepseEksperten.dk ApS

Private phone: [ FACETIME: ] (+45) 40 50 60 69
Mobile phone: [ SMS: ] (+45) 40 50 60 69
Business phone: [ TLF: ] (+45) 48 24 60 30

Cvr nr.: 10142865